Luxe vakantiewoning of chalet in de Ardennen huren rechtstreeks van de eigenaar - met privé sauna en hottub (jacuzzi)

Knusse chalet aan rivier in de Ardennen voor 2 tot 4 personen

Het chalet is idylisch en heel rustig gelegen aan de rand van een bos met in de achtertuin een riviertje.

Via het brugje over de rivier loop je zo het bos in.

Charme à Graide is gelegen in de regio Bouillon, Graide is een dorpje gelegen tussen Poupehan en Vencimont en is de perfecte plaats om te herbronnen. 

Het huisje werd volledig gerenoveerd ( nieuwe elektriciteit - centrale verwarming, isolatie, nieuwe keuken, badkamer...)

Dankzij de grote raampartij is de verbondenheid met de natuur alom aanwezig.

Geniet van de pure natuur, en de rust.....

Spot eekhoorntjes of wasberen vanuit je bed.....

zoek verkoeling in het riviertje op een warme zomerdag ...

Wakker worden en enkel de vogeltjes horen fluiten....

Nestel je gezellig in de bank bij de houtkachel op een koude winteravond....

 

Het knusse huisje is bovendien  voorzien van alle comfort zodat je ten volle van de vakantie kan genieten.

Een goed nachtrust is uiteraard heel belangrijk,  daarom zijn de bedden voorzien van een uitstekende matras .

 

Graide is een klein dorpje in de gemeente Bièvre in het groene hart van de Belgische Ardennen. Het is een erg oud dorpje in de provincie Namen en telt dus vele historische gebouwen. Een vakantiehuisje in de buurt van Graide is de ideale vertrekplaats om de Ardennen grondig te leren kennen. Bovendien ligt het op slechts 20 minuten rijden van Rochehaut en Bouillon  (Semois vallei).

Graide maakt deel uit van de hoofdgemeente Bièvre, gelegen in het uiterste zuiden van de provincie Namen, vlakbij de grens met de provincie Luxemburg. Graide bevindt zich in “Pays de Bouillon”.

De prachtige streek van Bouillon ligt genesteld rond de Semois met haar steile hellingen die mooie panorama’s bieden bezaaid met bossen en wandelwegen. U vindt er heel wat ontspanningsmogelijkheden voor elk seizoen: wandel- en mountainbike routes, kajak afvaarten van de  Semois. 

De Semois streek is omgeven door beboste valleien, waar men nog enkele relicten van de vroegere tabaksteelt kan zien. De streek straalt een bewonderenswaardige kalmte uit. Beken slingeren zich door het ongeschonden, evenwichtige beheerde landschap. Een aangename uitnodiging voor een stevige wandeling of fietstocht door de bossen.